vores AWESOME samarbejdspartnere

Vi er glade for at præsentere vores tætte samarbejdspartnere. Sammen med dem, vil vi give dig den bedste shopping oplevelse.
dailydots
made by exner

2019 – nu: Vi arbejder tæt med vores blogger som prøver de nyeste produkter, såfremt findes de fleste vores produkter ikke på det danske marked endnu. Se hendes instagram-profil dailydotssk for bullet journal inspiration. Derudover har Sidsel også en blog på www.dailydots.net. Du kan læse bl.a. guide til bullet journaling, produktanmeldelser, m.m. I 2019 samarbejder vi også i at producere Index Faner.

Sidsel dailydots

Made by Exner er et papirværksted og designstudio som laver kort, invitationer og tilbegør til små og store fejringer. Det hele laves af Julia, som er selvudnævnt papirnørd. Både som årelang kallgiraf og bullet journalist har hun fundet interessen for design og papirproduktion. Gennem hendes kreative tilgang laver hun personlige og unikke løsninger til enhver festlig lejlighed. I år, samarbejder vi med Julia og få lavet konfirmationskort til vores gaveløsninger. 

made by exner

2019-2020: Nordic Planner Society er den eneste frivillig drevet forening indenfor bullet journal og planlægning i Danmark. Foreningen laver arrangementer, bl.a. Bullet Planner Mega Meetup, som bliver afholdt en gang om året. Vi støtter derfor foreningen, ved at deltage i BPMM19 og Inktober 2019. Foreningen er lukket. 

bpmm2019

Vil du være vores samarbejdspartner?

Vi er altid interesseret i nye samarbejdspartnere eller leverandør. Du er velkommen til at skrive en mail til os for henvendelse.

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave