Vi har valgt at sælge bestemte mærker i vores webshop og herunder kan du læse mere om dem

Kuretake

Kuretake brand repræsenterer både kunst og håndværk livsstil ved brug af farve og former. Kuretake logo-faver “sort” repræsenterer tradition mens “gul og lilla” præsenterer innovation af brush, penne og maling for at støtte kundernes kunstnerisk livsstil. Cirkel-, firkant- og trekantformen viser skabelsen af kunst og håndværk.

Kuretake blev etableret i 1902 i Japan. I 1973 blev Kuretake veletableret brand i Japan. Læs mere her

Produkter vi har fra Kuretake er:

Zebra

Zebra Pen Cooperation blev grundlagt i New York i 1982. Hr. Ishikawa syntes at zebra er gentle dyr med en stærk familie hyrde instinkt. Denne var en vigtig egenskab, da han ville bygge en forretning med family-like kultur. Faktum at den zebra-look like med en stor kalligrafipen er den udseende som han ledte efter. Læs mere her

Produkter vi har fra Zebrapen:

Archer and Olive

Archer & Olive er navnene på deres maskot. Firmaet producerer handcraft journal og planner som hjælper dig med at planlægge dine dage med intention samt forøge din mental sundhed. Vi tilbyder:

Læs mere om A & O

Tombow

A Japanese family for the creative world. Firmaet har opstået siden 1913 af pencil manufacturer Harunosuke Ogawa. Firmaet udvikler sig til skriveredskaber-leverandør til kreativ verden. Derudover udvider Tombow sig til en international firma; bl.a. Tombow USA, Europe, Japan m.m. Vores produkter er en blanding af Tombow Japan og Tombow Nordic. 

Vi tilbyder:

Læs mere om Tombow

Vi har desuden produkter fra Pentel, Mitsubishi Uni, Stalogy, Sakura Cooperation m.m.

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave