Mød IReNE

Kommer snart

Om Os

Handwritings.dk er en online-butik som blev stiftet i december 2018 for bullet journal med fokus på både kvalitet, funktion, udseende, variationer og service i god pris. Vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer de behov, du som bujoer vil støde på.

Som bujoer, forstår vi de frustrationer der opstår ved at købe varer fra udenlandske webshop og skulle vente på at varerne kommer hjem. Vi har derfor besluttet at åbne denne webshop som er tættere på os. Webshoppen har fået navnet handwritings fordi at skrive er den nye trend. Du er velkommen til at kigge på vores bujo-inspiration og nyheder på Facebook og Instagram. Vi bruger Irenes bullet journal til vores instagram opslag. Vores hashtag er #handwritingsdk

 

Lige nu er vi stadigvæk en ny virksomhed, således vores produkter stadigvæk er i begrænset mængde og variation. En ting er sikkert, vores produkter er unikke og lige nu findes de kun i vores online-butik. Vi stopper dog ikke her. Vores mission er at udvide valgmuligheder inden for skriveartikler til kreativfolk og planlægningsnørder, som endnu ikke har fundet vej til Danmark. Derudover vil vi også give vores kunder en positiv online shopping oplevelse.

Vi er hurtige og hjælpsomme. Du vil altid for svar på din henvendelse i løbet af 24 timer og Irene er klar til at vejlede dit købeprocess, besvarer spørgsmål om vores produkter og leveringsmuligheder, hører dit forslag m.m.

Innovation og kreavitivetVi arbejder tæt med vores leverandører, således vi hele tiden er på forkant med tidens trends. Vi samarbejder desuden med forskellige danske kreative folk og sammen udvikler løbende vores egne produkter og ideer.

Handwritingsdk, DailyDots, Archer and Olive, Tombow Europe & Japan, Kuretake, Sakura Color (Japan), Kuretake, Zebrapen (Japan), Maped Helix, Uni Mitsubishi, Pentel, MUJI, Midori, Raymay, MT, Tachikawa, American Crafts, Manuscripts 

I februar 2020, vandt vi NPS Prisen 2020 som Årets Shop, hvor super god og hurtig service altid er i højsædet, samt deres store udvalg af lækkert Bullet Journal og plannergrej, som man ikke bare finder alle vegne.

Vi takker jer alle som har støttet os og vi ser frem til endnu et år med masser af glade kunder og samarbejder

En gang imellem køber man tuscher og andre skrivegreje ud af de blå og det ikke er sikkert at man bruger dem alle.  Vi vil derfor opfordre dig til at være medlem af vores Facebook outlet, hvor du kan re-sælge/bytte de tuscher som du har købt hos os men andre i gruppen. Derudover har vi også outlet varer i skarp priser.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller udfylde vores kontaktformular på kunderservice siden.

Vi vil gerne høre din mening, så at vi kan forbedre din oplevelse når du handler hos os. Du kan gøre det ved at klikke på trustpilot

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave