Tak fordi du er interesseret dig i at vide mere om handwritings.dk!

Handwritings.dk er en helt ny online-butik for bullet journaler med fokus på både kvalitet, funktion, udseende, variationer og service i god pris. Vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer de behov, du som bujoer vil støde på. Som bujoer, forstår vi de frustrationer der opstår ved at købe varer fra udenlandske webshop og skulle vente på at varerne kommer hjem. Vi har derfor besluttet at åbne denne webshop som er tættere på os. Webshoppen har fået navnet handwritings fordi at skrive er den nye trend. Du er velkommen til at kigge på vores bujo-inspiration og nyheder på Facebook og Instagram. Lige nu er vi stadigvæk en ny virksomhed, således vores produkter stadigvæk er i begrænset mængde og variation. En ting er sikkert, vores produkter er unikke og lige nu findes de kun i vores online-butik. Vi stopper dog ikke her. Vores mission er som nævnt at imødekomme vores behov som bujoer. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller udfylde vores kontaktformular på kunderservice siden.

Mød vores social media blogger

På nuværende tidspunkt arbejder med tæt med to blogger som prøver vores nyeste produkter, såfremt findes de fleste vores produkter ikke på det danske marked endnu. Se deres instagram-profil og evt. følge dem ved at klikke på dailydotssk og danishbujo. Du er også velkommen i at følge Irenes private profil.

Arrangementer

Sidsel Kudahl og Irene fra Handwritings.dk afholder bullet journal arrangement i Aarhus med jævne mellemrum, så hold dig opdateret på siden hvis du bor nær Aarhus og kunne være interesseret. Den kommende arrangement er d. 15-09-2019 kl. 11-15.30 i Dokk1. Tilmed facebookgruppen Bullet Planners i Aarhus og omegn her Nordic Planner Society støtter vores arrangement og uddeler goodiebags til deres medlemmer. Lær foreningen at kende her

Konkurrencevindere

Vi holder konkurrence / give away med jævne mellemrum med 2 vindere (en på Facebook og en på Instagram). Heruder er listen på vores vindere:
  • 14-02-2019: Karin Lindhardt (mildliner) og deletecarolina (brushpen)
  • 03-05-2019: Anne-Sofie Nielsen Wals (Zig Memory System Brushables) og katrinevalentin (Zig Memory System Brushables)

Trustpilot reviews

Som en ny virksomhed vil vi gerne høre din mening, så at vi kan forbedre din oplevelse når du handler hos os. Du kan gøre det ved at klikke på trustpilot