OM OS

Tak fordi du er interesseret dig i at vide mere om OS

Handwritings.dk er en helt ny online-butik for bullet journaler med fokus på både kvalitet, funktion, udseende, variationer og service i god pris. Vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer de behov, du som bujoer vil støde på.

Som bujoer, forstår vi de frustrationer der opstår ved at købe varer fra udenlandske webshop og skulle vente på at varerne kommer hjem. Vi har derfor besluttet at åbne denne webshop som er tættere på os. Webshoppen har fået navnet handwritings fordi at skrive er den nye trend. Du er velkommen til at kigge på vores bujo-inspiration og nyheder på Facebook og Instagram. Vi bruger Irenes bullet journal til vores instagram opslag.

Skrivegrejer til planner-entusiast

Lige nu er vi stadigvæk en ny virksomhed, således vores produkter stadigvæk er i begrænset mængde og variation. En ting er sikkert, vores produkter er unikke og lige nu findes de kun i vores online-butik. Vi stopper dog ikke her. Vores mission er som nævnt at imødekomme vores behov som bujoer. Derudover vil vi også give vores kunder en positiv online shopping oplevelse.

Social media blogger

Vi arbejder tæt med vores blogger som prøver de nyeste produkter, såfremt findes de fleste vores produkter ikke på det danske marked endnu. Se hendes instagram-profil dailydotssk. Tjek hendes blog på www.dailydots.net

Trustpilot reviews

Som en ny virksomhed vil vi gerne høre din mening, så at vi kan forbedre din oplevelse når du handler hos os. Du kan gøre det ved at klikke på trustpilot

Konkurrencevindere

Vi holder konkurrence / give away med jævne mellemrum med 2 vindere (en på Facebook og en på Instagram). Følg os på Instagram og/eller Facebook for at holde dig opdateret. Heruder er listen på vores vindere:

14-02-2019: Karin Lindhardt (Zebra Mildliner) og deletecarolina (Zebra Brushpen)

03-05-2019: Anne-Sofie Nielsen Wals (Zig Memory System Brushables) og katrinevalentin (Zig Memory System Brushables)

30-09-2019: majasbulletjournal (2x Archer and Olive, Tombow Playcolor Dot, Uni Mitsubishi DO!Posca)

Facebook Outlet

En gang imellem køber man tuscher og andre skrivegreje ud af de blå og det ikke er sikkert at man bruger dem alle.  Vi vil derfor opfordre dig til at være medlem af vores Facebook outlet, hvor du kan re-sælge/bytte de tuscher som du har købt hos os men andre i gruppen. Derudover har vi også outlet varer i skarp priser.  

Vi vil høre dine forslag

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller udfylde vores kontaktformular på kunderservice siden.