anmeldelse archer and olive watercolor notebook

Anmeldelse: Archer&Olive watercolor notebook af Sidsel – DailyDots

Archer&Olive watercolor notebook blev udgivet d. 15 august 2019 og endelig får vi de nye watercolor notebook på lager. Jeg er dog ikke en ekspert i akvarel og kan ikke udtale mig om papirtykkelse, kvalitet m.m. Sidsel fra DailyDots er den første som har fået bogen hjemme og efter jeg har læst hendes blogindlæg, bliver jeg klogere på disse watercolor notebook og jeg glæder mig endda til at prøve det selv (nu har jeg jo lært den basale teknik på akvarel workshop i BPMM19) 🙂 Jeg håber, at I kan får gavn af hendes anmeldelse.

Nedenfor er en liste af Sidsels seneste blogindlæg. God læsning!anmeldelse archer and olive watercolor notebook


Dailydots Bullet Journalist and slightly addicted to coffee

  • Gratis download: Tombow Dual Brush Tracker
    by Sidsel Kudahl on 1. januar 2020 at 9:51

    Rigtig godt nytår! Tidligere på efteråret fik jeg et fuldt sæt Tombow Dual Brush Pens af min skønne mand, og som enhver bullet journalist med respekt for sig selv, så lavede jeg selvfølgelig en tracker. Den har jeg nu digitaliseret, så du også kan få glæde af den Du kan downloade den herunder med eller … Gratis download: Tombow Dual Brush Tracker Læs mere »

  • Plan with me: november 2019
    by Sidsel Kudahl on 22. november 2019 at 18:22

    Oktober er snart slut og for første gang i lang tid har jeg haft ordentlig tid til at sætte min bullet journal op. Sidste gang havde jeg lavet lidt Youtube, og selvom jeg stadig eksperimenterer med det, så må jeg nok indrømme, at det tager lidt for meget af min tid på nuværende tidspunkt. Så … Plan with me: november 2019 Læs mere »

  • Sådan tegner du grantræer – nemt og hurtigt!
    by Sidsel Kudahl on 9. november 2019 at 9:30

    Igår lagde jeg en lille video op på Instagram af en skovhytte, jeg har tegnet i min bullet journal til decembers vintertema – det affødte en interesse i at se, hvordan jeg tegner mine grantræer, og det vil jeg da selvfølgelig gerne vise! Det er virkelig simpelt, når man først slipper perfektionismen, for ingen af … Sådan tegner du grantræer – nemt og hurtigt! Læs mere »

  • DailyBakes: mine yndlingsboller
    by Sidsel Kudahl on 14. oktober 2019 at 14:50

    Det er for alvor blevet efterår, og der er ikke mange ting, der er hyggeligere end at spise nybagte boller, mens regn og blæst muntrer sig udenfor. Derfor er den første opskrift i min opskriftsbog også mine absolutte yndlingsboller. Jeg bager boller ihvertfald hveranden dag. Oftest er de med gulerødder og solsikkekerner, for så er … DailyBakes: mine yndlingsboller Læs mere »

  • Byd velkommen til DailyBakes – min opskriftsbog
    by Sidsel Kudahl on 13. oktober 2019 at 14:01

    For kort tid siden kunne jeg tilføje en Archer&Olive A5 Watercolor notebook til min evigt voksende samling af skriveartikler (ville du tro mig, hvis jeg sagde, at jeg faktisk forsøger at downsize?). Hvis du har læst min anmeldelse af den, så ved du, at jeg ikke synes den egner sig så godt som bullet journal, … Byd velkommen til DailyBakes – min opskriftsbog Læs mere »

Skriv et svar

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave