anmeldelse archer and olive watercolor notebook

Anmeldelse: Archer&Olive watercolor notebook af Sidsel – DailyDots

Archer&Olive watercolor notebook blev udgivet d. 15 august 2019 og endelig får vi de nye watercolor notebook på lager. Jeg er dog ikke en ekspert i akvarel og kan ikke udtale mig om papirtykkelse, kvalitet m.m. Sidsel fra DailyDots er den første som har fået bogen hjemme og efter jeg har læst hendes blogindlæg, bliver jeg klogere på disse watercolor notebook og jeg glæder mig endda til at prøve det selv (nu har jeg jo lært den basale teknik på akvarel workshop i BPMM19) 🙂 Jeg håber, at I kan får gavn af hendes anmeldelse.

Nedenfor er en liste af Sidsels seneste blogindlæg. God læsning!anmeldelse archer and olive watercolor notebook


DailyDots Bullet journalist and slightly addicted to coffee.

  • Favoritterne: efteråret 2019
    by Sidsel – DailyDots on 15. november 2019 at 7:32

    Efteråret går sindsygt stærkt i år, og det ærger mig, for det er virkelig min yndlingssæson. Der er ikke mange ting, der er bedre end at pakke sig ind i cardigans, sweaters og store tørklæder – ihvertfald ikke, hvis du spørger mig 😉 Jeg har haft travlt med bestyrelsesarbejde i Nordic Planner Society de sidste … Favoritterne: efteråret 2019 Læs mere » The post Favoritterne: efteråret 2019 appeared first on DailyDots.

  • Sådan tegner du et grantræ
    by Sidsel – DailyDots on 9. november 2019 at 10:22

    Igår lagde jeg en lille video op på Instagram af en skovhytte, jeg har tegnet i min bullet journal til decembers vintertema – det affødte en interesse i at se, hvordan jeg tegner mine grantræer, og det vil jeg da selvfølgelig gerne vise! Det er virkelig simpelt, når man først slipper perfektionismen, for ingen af … Sådan tegner du et grantræ Læs mere » The post Sådan tegner du et grantræ appeared first on DailyDots.

  • Plan with me: november 2019
    by Sidsel – DailyDots on 22. oktober 2019 at 9:07

    Oktober er snart slut og for første gang i lang tid har jeg haft ordentlig tid til at sætte min bullet journal op. Sidste gang havde jeg lavet lidt Youtube, og selvom jeg stadig eksperimenterer med det, så må jeg nok indrømme, at det tager lidt for meget af min tid på nuværende tidspunkt. Så … Plan with me: november 2019 Læs mere » The post Plan with me: november 2019 appeared first on DailyDots.

  • DailyBakes: mine yndlingsboller
    by Sidsel – DailyDots on 14. oktober 2019 at 12:47

    Det er for alvor blevet efterår, og der er ikke mange ting, der er hyggeligere end at spise nybagte boller, mens regn og blæst muntrer sig udenfor. Derfor er den første opskrift i min opskriftsbog også mine absolutte yndlingsboller. Jeg bager boller ihvertfald hveranden dag. Oftest er de med gulerødder og solsikkekerner, for så er … DailyBakes: mine yndlingsboller Læs mere » The post DailyBakes: mine yndlingsboller appeared first on DailyDots.

  • Byd velkommen til DailyBakes – min opskriftsbog
    by Sidsel – DailyDots on 13. oktober 2019 at 20:10

    For kort tid siden kunne jeg tilføje en Archer&Olive A5 Watercolor notebook til min evigt voksende samling af skriveartikler (ville du tro mig, hvis jeg sagde, at jeg faktisk forsøger at downsize?). Hvis du har læst min anmeldelse af den, så ved du, at jeg ikke synes den egner sig så godt som bullet journal, … Byd velkommen til DailyBakes – min opskriftsbog Læs mere » The post Byd velkommen til DailyBakes – min opskriftsbog appeared first on DailyDots.

Skriv et svar

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave