anmeldelse archer and olive watercolor notebook

Anmeldelse: Archer&Olive watercolor notebook af Sidsel – DailyDots

Archer&Olive watercolor notebook blev udgivet d. 15 august 2019 og endelig får vi de nye watercolor notebook på lager. Jeg er dog ikke en ekspert i akvarel og kan ikke udtale mig om papirtykkelse, kvalitet m.m. Sidsel fra DailyDots er den første som har fået bogen hjemme og efter jeg har læst hendes blogindlæg, bliver jeg klogere på disse watercolor notebook og jeg glæder mig endda til at prøve det selv (nu har jeg jo lært den basale teknik på akvarel workshop i BPMM19) 🙂 Jeg håber, at I kan får gavn af hendes anmeldelse.

Nedenfor er en liste af Sidsels seneste blogindlæg. God læsning!anmeldelse archer and olive watercolor notebook


DailyDots Inspiration til dine hverdagsprikker

 • Anmeldelse: Uni Emott Colorliners
  by Sidsel – DailyDots on 23. november 2020 at 19:54

  Du kender helt sikkert allerede Uni Posca-tuscherne, som er rost til skyerne blandt både kunstnere og Bullet Journalister. Uni er derudover også kendt for Uni Pin, som er et af de populæreste mærker indenfor sorte pigmentliners – så barren er altså sat skyhøjt, når det kommer til deres Emott Colorliners. Tak til www.handwritings.dk for at … Anmeldelse: Uni Emott Colorliners Læs mere » Indlægget Anmeldelse: Uni Emott Colorliners blev først udgivet på DailyDots.

 • Office tour – velkommen til min IKEA-drøm
  by Sidsel – DailyDots on 22. november 2020 at 19:34

  Med Bullet Journal følger der en masse gode planlægningsvaner og livsændringer, men det er ikke nogen hemmelighed, at for de fleste, så hænger Bullet Journaling unægteligt sammen med en shitload af skriveredskaber og materielt overforbrug – jeg er ingen undtagelse! Men denne overflod af skriveartikler skal jo ligesom opbevares et-eller-andet sted, og hvor gør man … Office tour – velkommen til min IKEA-drøm Læs mere » Indlægget Office tour – velkommen til min IKEA-drøm blev først udgivet på DailyDots.

 • Sandheden om Handwritings…
  by Sidsel – DailyDots on 19. november 2020 at 20:31

  Det er starten af februar i 2019 – den der nærmest mytiske tid uden Corona og mundbind, men med massere af krammere og menneskelig kontakt. Vinden trækker koldt gennem Aarhus Hovedbanegård, da jeg går med hastige skridt fra P-kælderen i Bruuns Galleri mod yndlingskaffebaren på hjørnet af Banegårdspladsen. Jeg havde taget før fri fra arbejde … Sandheden om Handwritings… Læs mere » Indlægget Sandheden om Handwritings… blev først udgivet på DailyDots.

 • Anmeldelse: Memo of Norway
  by Sidsel – DailyDots on 12. september 2020 at 21:47

  Memo of Norway Bullet Journal-notesbogen lover kridhvide sider, høj papirvægt og fine covers. Lyder det bekendt? Så tænker du nok på Archer&Olive. Memo of Norway er en slags lillesøster til den populære favorit, men kan den slå distancen, når det kommer til eliten af notesbøger? Tak til www.handwritings.dk for at sponsorere produktet til brug for … Anmeldelse: Memo of Norway Læs mere » Indlægget Anmeldelse: Memo of Norway blev først udgivet på DailyDots.

 • Tilbage til bujo-verdenen
  by Sidsel – DailyDots on 11. september 2020 at 15:05

  Det med at være ombygger, ikke? Det tager sgu næsten livet af en. Jeg har været væk fra bloggen og Bullet Journal-fællesskabet de sidste 4 måneder. Vi, min bedre halvdel og jeg, har nemlig renoveret det meste af vores hus – badeværelse og de 2 børneværelser står stadig mere eller mindre urørte – men resten … Tilbage til bujo-verdenen Læs mere » Indlægget Tilbage til bujo-verdenen blev først udgivet på DailyDots.

Skriv et svar

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave