anmeldelse archer and olive watercolor notebook

Anmeldelse: Archer&Olive watercolor notebook af Sidsel – DailyDots

Archer&Olive watercolor notebook blev udgivet d. 15 august 2019 og endelig får vi de nye watercolor notebook på lager. Jeg er dog ikke en ekspert i akvarel og kan ikke udtale mig om papirtykkelse, kvalitet m.m. Sidsel fra DailyDots er den første som har fået bogen hjemme og efter jeg har læst hendes blogindlæg, bliver jeg klogere på disse watercolor notebook og jeg glæder mig endda til at prøve det selv (nu har jeg jo lært den basale teknik på akvarel workshop i BPMM19) 🙂 Jeg håber, at I kan får gavn af hendes anmeldelse.

Nedenfor er en liste af Sidsels seneste blogindlæg. God læsning!anmeldelse archer and olive watercolor notebook


DailyDots Inspiration til dine hverdagsprikker

  • Plan with me: april 2020
    by Sidsel – DailyDots on 29. marts 2020 at 13:59

    April nærmer sig med hastige skridt, og ærligt talt så er det lidt en sølle omgang planlægning, der sker i de her dage. Jeg går hjemme med børnene, så min bujo består primært af huslige pligter og bagværk. Nontheless, så jeg er dog så optimistisk, at jeg har lavet min april måned, som jeg ellers … Plan with me: april 2020 Læs mere » Indlægget Plan with me: april 2020 blev først udgivet på DailyDots.

  • Effektiv tidsstyring som gør dig til en bossbabe!
    by Sidsel – DailyDots on 26. marts 2020 at 11:52

    På trods af at Danmark er et lukket land for tiden, så sidder der mange studerende og skriver eksamensopgaver eller laver eksamensforberedelse. Det er lang tid siden, at jeg har skrevet en større opgave, men jeg husker tydeligt trangen til at kunne klemme flere timers læsning ind end der er timer i døgnet. Det samme … Effektiv tidsstyring som gør dig til en bossbabe! Læs mere » Indlægget Effektiv tidsstyring som gør dig til en bossbabe! blev først udgivet på DailyDots.

  • 90 bullet journal ideer, som ikke involverer daglig planlægning
    by Sidsel – DailyDots on 15. marts 2020 at 18:35

    Danmark er et lukket land for tiden på grund af Corona-udbruddet. Det er ganske skrækkeligt, og heldigvis kan vi herhjemme prise os lykkelige for, at vi er sunde og raske. Men på ét punkt, er vi voldsomt påvirket af Corona-situationen: vores børn kan ikke blive passet. Derfor er jeg hjemme med mine to prinsesser, og … 90 bullet journal ideer, som ikke involverer daglig planlægning Læs mere » Indlægget 90 bullet journal ideer, som ikke involverer daglig planlægning blev først udgivet på DailyDots.

  • For og imod ved at vælge en binder
    by Sidsel – DailyDots on 14. marts 2020 at 8:51

    Jeg har i hele min Bullet Journal-tid gået frem og tilbage mellem binder og fast bog. Det er simpelthen sådan et dilemma! Jeg startede ud som mange andre med Leuchtturm1917, og efter 2 styks af dem, skiftede jeg til en forfærdelig dyr binder fra Filofax. Det fortrød jeg dog ret hurtigt, så jeg skiftede tilbage … For og imod ved at vælge en binder Læs mere » Indlægget For og imod ved at vælge en binder blev først udgivet på DailyDots.

  • Overskudslivets podcast om Bullet Journaling
    by Sidsel – DailyDots on 26. februar 2020 at 20:25

    Tidligere på måneden fik jeg fornøjelsen af skønne Malene Dollerup i Overskudslivets podcast, hvor vi fik os en god snak om konceptet bag Bullet Journaling, og hvorfor jeg ikke kan leve uden min. Vi taler om hvordan man helt praktisk kommer i gang med at lave Bullet Journal, og hvordan man holder ved, og så … Overskudslivets podcast om Bullet Journaling Læs mere » Indlægget Overskudslivets podcast om Bullet Journaling blev først udgivet på DailyDots.

Skriv et svar

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave