8 washi tapes hacks

8 måder at bruge washi tapes

Der findes forskellige design, materiale og størrelser af washi tapes. De er billige og nogle gange køber man dem fordi de ser søde og flotte ud. Denne artikel handler om 8 måder du kan bruge din washi tapes i din bullet journal.

1. Bogmærke

Nogle får gavn af indeksider og sidetal, men der er nogle som mener at det er spild af papir. Derudover findes der forskellige notesbøger uden indeks. Hvordan kan man markere de vigtige sider?

2. Dekorativ tape

Som nævnt tidligere, findes washi tapes i forskellige design og det kan være at din washi tape passer til dit nuværende måneds/ugentlig tema.

3. Sektionsskift

De tynde washi tapes på 5mm bred er god til at lave sektionsskift på fx. din ugentlig spreads, hvor du vil have en afgrænsning mellem ugedagene.

4. Klistrende tape

Personligt bruger jeg foto og/eller origami til at pynte den tomme plads på siderne.

5. Skjul fejl

Retteblæk eller rettetape er ikke de eneste løsning til at skjule fejl. Washi tapes kan virke både til at skjule fejl (uden at andre ligger mærke til det) og takker være mønstrene/design, giver den også dekorativ effekt på ens siden.

6. Klistré 2 sider sammen

Laver du en stor fejl, hvor du tænker Oh no! This is disaster, kan man enten sige pyt med fejlen. Det er jo min personlige journal eller hvis du er ligesom mig; perfektionist på deltid, vil jeg altid klistre to sider sammen med doubletape og så vil jeg bruge washitape på sidekanten som pynt. Det samme princip gælder også hvis du vil gerne tilføje en ekstra side på din notesbog.

7. Blød sidekant

Jeg kan lide at bruge dutchdoor på min ugentlig spreads. Ulempen ved det er at man får en skarp sidekant, når man skærer papiret med skæremaskine. Jeg bruger derfor washi tapes for at beskytte min dutchdoor

8. Skriv på din washi tape

De fleste washi tapes er papir tape, dvs. du kan skrive på den.

Jeg håber at denne artikel giver dig inspiration til din bullet journal. Hvis du har flere ideer til at bruge washi tapes på, må du gerne sige til.

Skriv et svar

Be The First

to Know

10 % rabat som velkomstgave